Kongsikan brand berkualiti dan bagus untuk newborn

1-pampers 2-susu 3-botol susu 4-bottle sterilizer 5-warmer 6-tisu basah 7-detergent baju baby 8-sabun bottle and etc 9-stroller 10-carseat 11-sabun/syampoo/lotion mandi 12- minyak 13-cream baby 14-bedung #ingintahu #newmom1stbaby

12 Balas

1. Applecrumby, mamypoko airfit @ extradry, huggies airsoft 2. Susu similac lactose free tapi susu ni kne try and error sbb baby ni lain2 ikot penerimaan baby.. 3. Tommee Tippee anti colic & Pigeon 4. Guna Bottle steamer je 5. X guna 6. Applecrumby & Hoppi 7. Applecrumby & Bzu bzu 8. Applecrumby & Pureen 9. Mamakiddies 11. Cetaphil sbb anak kulit sensitif.. 12. Tasneem

Perkakasan baby i suka Applecrumby & Offspring. Boleh join member & ushar barang di official website dorang.