Hearing Test Newborn Baby

1. Bolehkah hearing test newborn baby dilakukan di hospital swasta atau klinik swasta, tanpa surat rujukan daripada hospital tempat saya bersalin? 2. Dalam tempoh berapa lama hearing test perlu dilakukan untuk newborn baby? 3. Saya bersalin di hospital baru buka, hearing test tidak dapat dilakukan kerana kekurangan facilities. #mohonbantu

1 Balas

x boleh cari hosp yg mmg buat ke?? sbb sllu mmg dah siap2 buat. xpun awak boleh ws klinik2 swasta yg dekat ngn rumah tnye ade buat hearing test x utk newborn