Susu Formula

08/06/2023 (5 bulan 10 hari) - Bermulalah Aina minum susu formula sebab mama tak sempat buat stok susu dada untuk dia. Puteri mama ni hisap susu banyak. 😄 Semoga Aina membesar dengan baik dan sihat. ❤️ #Breastfeeding #FM #puterimamaayah

Susu Formula
5 Balas

comel nyaa baby aina..Muka baby Aina confused je Mama bg Susu FM hehe..semoga baby Aina jadi anak yg solehah yg taat pada ibubapa ye..ya Allah bestnya Kalo auntie Ada baby mcm baby Aina mesti comel mcm baby aina jugak😍😍😍..bambam je tgk..😍

11mo ago

Aamiin. Terima kasih atas doanya. Alhamdulillah.

mashaAllah tabarakAllah..baby comel dan cantik;)

11mo ago

Alhamdulillah

Comelnya. Semoga sihat selalu dik 🥰

11mo ago

Alhamdulillah. Aamiin.

semoga jadi anak yang solehah

11mo ago

Aamiin. 🥰

alooo comelnyerr🌺

11mo ago

Alhamdulillah. 🥰