Tak nak anak lahir KUNING perlu minum susu kambing hari2 time mengandung? Betul ke?

Zaman skrg kbanyakan sy tgk.. babylahir mesti kuning. Jadi skrg sy nk usaha sesuatu supaya tak nk anak kuning nnti. Susu kambing apa yang bagus ya? Lazz ke higoat ke calla ke? Sy first mom dh 7bulan skrg.. boleh mommy2 cadangkan sesuatu atau nasihatkan sesuatu? #seriusnanya #pleasehelp #bantusharing #ingintahu #firstmom #firstbaby

5 Balas

Susu kambing pure Minyak kelapa dara Air kelapa Antara yg saya tahu😊 dan kuning ni depends on jenis darah ibu dan anak . Tapi nk elak kuning tu susah laa sikit maybe membantu untuk jangka masa

ats org juga. ada yg menjadi, ada yg tak. adik ipar sy minum susu kambing, ank tetap kuning smpai umur sebulan. sy tak amalkan tapi alhamdulillah ank kuning 3 hari saja.

9mo ago

kerap bg anak nyusu. supaya dia kerap berak

Saya minum lazz susu kambing bukan sbb aim tak nak kuning. Sbb nak khasiat dia. InsyaAllah ada tu khasiat utk baby.

tak jugak.. biasa kalau ibu darah 0 anak akan mudah juga kena kuning..xbole elak.. melainkan mmg nasib baik

9mo ago

Sy o+.... Adoi la... Apa pun sy berserah pada Allah saja...

Tak betul