Assalamualaikumm..hi boleh tlg saya Tak ?knpa telinga baby saya boleh mcm Tu.

Yg ad putih2 Tu saya letak lotion dgn powder hm boleh bagitahu macam mana penjagaan Tu supaya dia sembuh juga s#firstmom #pleasehelp #firstbaby

Assalamualaikumm..hi boleh tlg saya Tak ?knpa telinga baby saya boleh mcm Tu.
5 Balas

Anak saya pun macam tu tapi saya ambil cottonbut and minyak rambut cuci . Anak saya belakang telinga pun ade juga jadi berair bisa , saya letak tebung ubi kayu untuk keringkan dia and cream pink .

kulit baby if bermslah jgn letak powder apa2 dan losyen yg byk chemical . pakai brand2 natural je . tp masa kulit baby saya problem doc nasihatkn mandi kosong n rajin basuh dgn air je .

Biasa je ni, saya suka cuci kalau telinga macam ni. Guna vco sis ✅ Lepas cuci lembut-lembut, kalau nampak kering lagi sapu sudocream.

kulit kering ni better jgn letak powder or losyen ye , letak baby oil tu sendiri elok utk telinga dia

7mo ago

okay tqq

Mcm ruam ke?

7mo ago

Ada pakaikan topi ke… sbb tkut ruam panas kn…kalau ruam letak cream untuk ruam baby tu… ada jual kt kedai baby pun ada..