Penantian kami tertunda lagi😭

Ya Allah sediyhnya hanya Allah yang tahu😭😭kali nie mama dgn baba btol2 mghrap tapii syg, Mama ingt baby ad rupanya tiada. Kali pertama period mama delay smpai 18 hari mama ingt mama pregnant da, cek upt 3 kli ad double tapi samar je. Mama happy sgt tapi tadi mama prgi scan sbb walau da smnggu lbiyh pun cek upt still kabur n pernah cek naik 1 line ja. Mama nk cnfirm mama prgi scan tapi doc ckp x nmpak apa2 pun cek air kcing pun -tive. Hncur harapan mama dgn baba syg.. Lame kami tunggu kamu syg.. InsyaAllah smoga lpas nie ad rzeki kami. Doakan kami ya mummy2 semua semoga dikurniakan chya mata🙂 #Ttc3tahun

Penantian kami tertunda lagi😭
21 Balas

sabar ya puan..insyallah sy doakan rezeki puan utk menimang chyamata akan tcapai jua..jgn putus doa ya..

3y ago

Amiinn.. Terima kasih😘

samar ii siss . taniahh . apa ii pon cubaa laa lagi dlam masaa 2 minggu sis mungkin nmpakk lagi terang

3y ago

aaminnn

Inshaallah sis..ada rezeki nnt..saya pun lama menunggu hampir 5 thn bru diberi peluang merasai..

3y ago

InsyaAllah.. Trima kasih untuk kata2 smngat nye yea😊

Insyaallah positive.. Nmpak dua line. Sy week 7 bru nmpak kantung. Mula2 pergi x nmpak

3y ago

Aminn terima kasihh... Sya mula2 x prcaya ad double line pkir mgkin sbb too xcited kot tapi bila tunjuk kt hsbd pun dya ckp ad. Harap2 ad laa😥

sis bli upt clear blue..yg tu bleh detct sis preg or x..insyaallah ade la tu rzki sis

3y ago

InsyaAllah.. Trima kasih sis

in sha allah puan... rezeki puan ada... moge ada malaikat kecil di rahim puan..amin

3y ago

Aminnn Ya Allah😊

inshaallah.semoga ade rezeki utk puan ye..doa banyak³..amin..

3y ago

Aminnn2 insyaAllah trima kasih😘

Banyakkan solat sunat berdoa minta pdnya. InshaAllah ada rezeki aamiinn

3y ago

InsyaAllah trima kasih😘

InsyaAllah ada rezeki nanti. Semoga dipermudahkan ❤️

3y ago

Aminnn terima kasih 😘

nampak upt samar.. mgkin awal sgt sis scan tu..

3y ago

Alhmdulillah.. Kuasa Allah kan kalau da dya ckp tu rezeki utk kita tu mmg utk kita.. Semoga msih ad harapan utk sya... InsyaAllah😊