lately ni sy selalu gatal². mula² d lengan lama² 1badan. selalu tebangun jam2-3subuh meggaru.

x tahan sd sampai mau nangis sbb gatal²😭 #7bulanmengandung

4 Balas

ya Allah, saya ni kelah kelengkang, gatal ja. tapi xmelecet. cuma xselesa kalau pakai panties. pakai seluar pun xselesa sebab bila kain terkena celah kelengkang, mesti rasa gatal. kulit merenyam ja. tapi xdak busuk atau ruam atau apa2 kelainan. kulit pun ok. cuma rasa gatal2 ja. xselesa

samala sis . saya start 2nd trim gatal’ . tak garu pun jadi bekas 😭 taktahu la waktu tido . mungkin tergaru waktu tido tu xperasan . tapi kalau dah tak tahan , waktu cek up better gtau doc . supaya doc dpt bagi ubat sapu utk tahan gatal .

hormon kot tu