Kalau dahulukan emergency czer jangan lah bagi tarikh awal ... Baby Dan ibu boleh stress

Why ... 18jam puasa tapi tunda,hari ni sambung puasa lagi ya Allah sumpah main2 betul hospital ni buat kerja fikir lh ingt masuk air blh bagi bbu kenyang ke aku ni dah ketar-ketar kan diri.kalau boleh nak keluar balik pergi hospital Yang besalin sebelum ni... Ko dah tahu full jangan lah bagi tarikh to... First and last lah aku jejak kaki dekat hospital ni 'K'#seriusnanya #ingintahu

Kalau dahulukan emergency  czer jangan lah bagi  tarikh awal  ... Baby Dan ibu boleh stress
4 Balas

Hospital mane ye sis