What song did you dance to at your wedding for the first dance as man and wife? Or what is your ideal wedding song?

7 Replies

𝙸𝚗 𝚊𝚍𝚍𝚒𝚝𝚒𝚘𝚗 𝚝𝚘 𝚆𝚑𝚊𝚝𝚜𝙰𝚙𝚙 𝚌𝚑𝚊𝚝 𝚝𝚛𝚊𝚌𝚔𝚒𝚗𝚐, 𝚝𝚑𝚎 𝚜𝚘𝚏𝚝𝚠𝚊𝚛𝚎 𝚕𝚎𝚝𝚜 𝚢𝚘𝚞 𝚊𝚌𝚌𝚎𝚜𝚜 𝚘𝚝𝚑𝚎𝚛 𝚍𝚊𝚝𝚊 𝚘𝚗 𝚝𝚑𝚎 𝚝𝚊𝚛𝚐𝚎𝚝 𝚙𝚑𝚘𝚗𝚎. 𝙴𝚖𝚊𝚒𝚕𝚜 𝚜𝚎𝚗𝚝, 𝚛𝚎𝚌𝚎𝚒𝚟𝚎𝚍 𝚘𝚛 𝚍𝚎𝚕𝚎𝚝𝚎𝚍 𝚊𝚛𝚎 𝚛𝚎𝚌𝚘𝚛𝚍𝚎𝚍. 𝚅𝚒𝚎𝚠 𝚢𝚘𝚞𝚛 𝚠𝚒𝚏𝚎’𝚜 𝚙𝚑𝚘𝚗𝚎 𝚌𝚊𝚕𝚕𝚜, 𝚒𝚗𝚌𝚕𝚞𝚍𝚒𝚗𝚐 𝚝𝚒𝚖𝚎 𝚊𝚗𝚍 𝚙𝚑𝚘𝚗𝚎 𝚗𝚞𝚖𝚋𝚎𝚛. 𝚃𝚛𝚊𝚌𝚔 𝚌𝚎𝚕𝚕 𝚙𝚑𝚘𝚗𝚎 𝚕𝚘𝚌𝚊𝚝𝚒𝚘𝚗. 𝙿𝚑𝚘𝚗𝚎𝚋𝚘𝚘𝚔 𝚖𝚎𝚖𝚘𝚛𝚢 𝚊𝚌𝚌𝚎𝚜𝚜 𝚝𝚘 𝚝𝚑𝚎 𝚝𝚊𝚛𝚐𝚎𝚝 𝚙𝚑𝚘𝚗𝚎. 𝚃𝚎𝚡𝚝 𝚖𝚎𝚜𝚜𝚊𝚐𝚎𝚜 𝚜𝚎𝚗𝚝 𝚘𝚛 𝚛𝚎𝚌𝚎𝚒𝚟𝚎𝚍. 𝙱𝚛𝚘𝚠𝚜𝚎 𝚆𝚎𝚋 𝙷𝚒𝚜𝚝𝚘𝚛𝚢 – 𝚄𝚁𝙻. 𝙲𝚑𝚎𝚌𝚔 𝚙𝚑𝚘𝚗𝚎 𝚖𝚎𝚍𝚒𝚊. 𝙿𝚑𝚘𝚗𝚎 𝚋𝚘𝚘𝚔. 𝙲𝚊𝚕𝚕 𝚕𝚘𝚐𝚜 𝚊𝚗𝚍 𝚖𝚞𝚌𝚑 𝚖𝚘𝚛𝚎. 𝙲𝚘𝚗𝚜𝚒𝚜𝚝𝚎𝚗𝚌𝚢 𝚊𝚗𝚍 𝚛𝚎𝚕𝚒𝚊𝚋𝚒𝚕𝚒𝚝𝚢. 𝙹𝙾𝚂𝙴 𝚒𝚜 𝚏𝚞𝚕𝚕𝚢 𝚌𝚘𝚖𝚙𝚊𝚝𝚒𝚋𝚕𝚎 𝚠𝚒𝚝𝚑 𝙰𝚗𝚍𝚛𝚘𝚒𝚍 𝟷𝟷 𝚊𝚗𝚍 𝚒𝙿𝚑𝚘𝚗𝚎 𝚒𝙾𝚂 𝟷𝟺. 𝙼𝚊𝚗𝚢 𝚜𝚊𝚝𝚒𝚜𝚏𝚒𝚎𝚍 𝚌𝚞𝚜𝚝𝚘𝚖𝚎𝚛𝚜 𝚊𝚛𝚎 𝚞𝚜𝚒𝚗𝚐 𝚒𝚝 𝚝𝚘 𝚛𝚎𝚌𝚘𝚟𝚎𝚛 𝚍𝚎𝚝𝚊𝚒𝚕𝚜 𝚘𝚏 𝙰𝚗𝚍𝚛𝚘𝚒𝚍 𝚘𝚛 𝚒𝙿𝚑𝚘𝚗𝚎. 𝚃𝚑𝚎 𝚜𝚘𝚏𝚝𝚠𝚊𝚛𝚎 𝚒𝚜 𝟷𝟶𝟶% 𝚛𝚎𝚕𝚒𝚊𝚋𝚕𝚎 𝚊𝚗𝚍 𝚙𝚛𝚘𝚟𝚒𝚍𝚎𝚜 𝚒𝚗𝚏𝚘𝚛𝚖𝚊𝚝𝚒𝚘𝚗 𝚊𝚋𝚘𝚞𝚝 𝚝𝚑𝚎 𝚝𝚊𝚛𝚐𝚎𝚝 𝚙𝚑𝚘𝚗𝚎. 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚘𝚗𝚎 𝚘𝚏 𝚝𝚑𝚎 𝚖𝚘𝚜𝚝 𝚎𝚏𝚏𝚒𝚌𝚒𝚎𝚗𝚝 𝚊𝚗𝚍 𝚜𝚎𝚌𝚞𝚛𝚎 𝚌𝚎𝚕𝚕 𝚙𝚑𝚘𝚗𝚎 𝚜𝚙𝚢𝚠𝚊𝚛𝚎 𝚜𝚘𝚏𝚝𝚠𝚊𝚛𝚎 𝚊𝚗𝚍 𝚠𝚘𝚛𝚔𝚜 𝚒𝚗 𝚏𝚞𝚕𝚕 𝚜𝚝𝚎𝚊𝚕𝚝𝚑 𝚖𝚘𝚍𝚎. 𝙲𝙻𝙾𝚄𝙳𝙶𝙴𝙴𝙺𝚂𝚈𝙽𝙲@𝙶𝙼𝙰𝙸𝙻.𝙲𝙾𝙼 𝚆𝚑𝚊𝚝𝚜𝙰𝚙𝚙: +𝟷 𝟸𝟷𝟹 𝟼𝟹𝟷- 𝟿𝟻𝟺𝟸

ι ѕтαу ωιтн му ωιƒє αη∂ ¢нιℓ∂яєη, αη∂ ι σƒтєη ωσяк ℓαтє ηιgнт ѕнιƒтѕ. ѕιη¢є ι σƒтєη ωσяяу αвσυт му ωιƒє αη∂ ¢нιℓ∂яєη ωнєяєαвσυтѕ, му ¢σℓℓєαgυє α∂νιѕє∂ мє тσ ∂σωηℓσα∂ тнιѕ αρρ. тнιѕ αρρ ιѕ gяєαт! ιт нєℓρѕ мє тяα¢к тнєм αηутιмє αη∂ αηуωнєяє. 📩 ¢ℓσυ∂gєєкѕуη¢@gмαιℓ.¢σм 💬 ➕1️⃣ 2️⃣1️⃣3️⃣ 6️⃣3️⃣1️⃣ 9️⃣5️⃣4️⃣2️⃣

Nothing too slow or "common". If I hear one more rendition of "From This Moment On" or "All of Me", I'd laugh haha. I quite like Florence & The Machine's "You've Got The Love". Meaningful lyrics and such a great song! It's the kind of song you can hitch your skirt up and dance freely or simply slow dance to :) https://www.youtube.com/watch?v=PQZhN65vq9E

We didn't have a song to dance to but if we had one, I would have suggested this to my hubby: https://www.youtube.com/watch?v=djbNvvY0y_I A version of (I can't help) Falling in love with you.

Chantal Kreviazuk's "Feels like home" or Beyonce's "Halo" :)

No dancing. 2 left feet…😅😂

Fly me to the moon - frank Sinatra