Pregnancy

What is the most food that not allowed for every pregnant? Salamat sa mga sasagot!☺️

10 Replies

unripe papaya and iwasan mga instant noodles and/or processed foods. iwasan den too much salty foods. simulan na ang healthy habits. fruits &veggies every meal

Unripe papaya, pineapple, processed foods, coffee and tea, raw food, softdrinks, liquor and chocolates unless its dark chocolates. 🙂

Processed foods. Shellfish. Carbonated and alcoholic drinks. Raw foods. Green tea.

raw foods. lalo ung sunny side up eggs. hindi kasi luto ung pula ng itlog nun.

yung mga instant, mamsh. lalo na mkakapagpa-UTI.

Raw foods(Sushi, Kilawin, etc.)

processed food and instant food

pineapples.

beans Po wag po

5y ago

Bakit po mamsh? Dito kasi sa US parang required po yung beans nakikita ko po kasi sa benefits na tulong ng gov. Ty po😊

salty foods