Anak pramatang, muntah darah

Week 31 emergency czer sbb bleeding PP posterior..skrg anak dlm nicu, ada kuning, Dan bila doktor bg susu..dia Ada muntah darah hitam...anyone yg ad pengalaman..atau tahu what I can do for my baby.. please let me know..

1 Balas

Baby dlm NICU kan? Biar sahaja doktor n nurse rawat anak awak.They know better what to do. What u can do right now is just doa sahaja kpd Allah minta yg baik2 semoga dipermudahkan segalanye. Baby dlm NICU pun rasanye awak x boleh lawat kot? ke boleh melaawat baby? Kalau boleh lawat dan pegang baby- baby mesti dlm incubator, awak x boleh nk pegang dan dukung baby. Mama boleh doa yg terbaik untuk anak mama ye. Heal urself 1st. Bykkan berehat dan makan makanan berkhasiat for the milk production.