Najis baby cair dan cirit

WARNING, GAMBAR AGAK KOTOR. Salam, ada sesiapa pernah alami tak baby berak mcm ni ? Baby saya sebelum ni berak sehari sekali saja. Atau dua kali sehari. Cuma dua hari ni dia mcm cirit. Dia berak mcm kentut tapi kuantiti sikit. Sehari 2-3 kali. Tekstur najis seperti dalam gambar. Dia dh boleh mkn, tapi saya tk ubah pemakanan pun, masih bagi bubur carrot dan ayam. Baby saya 6m 27days. So now saya saya dua hari stop makanan. Cuma bg susu.

Najis baby cair dan cirit
1 Balas

cara sis bagi baby mkn mcmne?mkanan baby 6 bln kene cair sedikit.tgk pada najis tu mcm berketul².takut percernaan baby tu problem.x pun sis try buat puree dulu.x pun buah.jgn skip mkn baby.

2w ago

Fm, rupanya kena tukar ke step 2 dah haha