Brazillian wax

Hi Wanita² dlm ni, nak tanye.. korang pernah tak buat brazillian waxing? sakit tak? 😅

2 Balas

Pernahh, masa sbelum pregnant, masa pregnant ni saya wax kaki & armpit je, bhagian private ni rasa nak buat sndiri je guna cream tu. Saya ada baca brazilian ni haram rupanya sbb aurat. Skarang baru tahu

9mo ago

Macam jenama sang bulu tp tu agak pricey, ada cream yg sama juga di shopee

Pernah. Sakit. 😂 tp ok la takde la menjerit terlolong. Lepas tu buat sebdiri je takde jerit sakit time tarik tu je

9mo ago

buat sendiri tu pakai wax jenama ap ?