Wajar ke sejuk sejuk masa first trimester

Wajar ke sejuk first trimester.. ? Asal pukul 7 saya akan start sejuk .. guna baju lengan panjang pun masih sejuk.. #seriusnanya #firstmom

4 Balas

Saya pun,xtahan rase sejuk pulak trimester 1 ni,padahal sebelom ni Saya jarang rase sejuk2 tido xsuke pakai selimut,tp dr dpt tau pregnant skang dah 9mggu asik rase sejuk je

9mo ago

sama lh kita

normal tu hormon. masa sy pregnant lakk, rasa panas je, even on aircond + kipas pun boleh berpeluh lagi

yup betul, tetiba menggigil badan rasa seram sejuk, cakap kat suami tak sejuk ke dia kata tak panas 😂

9mo ago

hahaha.. husband cuba sentuh kening .. tak juga demam.. dia heran tngok saya pakai stoking dan baju panjang double..

wajar. sbb sy pernah alami.