33 WEEKS ++

Vgna gatal on off . Ni keputihan yg berbahaya ka. X berbau . Suda bagithu doc time temujanji . Tapi doc kata normal selagi x berbau .. adakah btul normal ? Ka sya perlu pemeriksaan lanjut . da 4 hari kluar bgni ..ni pantiliner sya pkai time perasan kat sluar dlm ada keputihan bgni , so baru pkai 2 hari .. hari² nmpk ada keputihan kekuningan ni .. Tolong share ² .. Thank u . #bantusharing #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp

33 WEEKS ++
2 Balas

Sy pon mcm awk jugak time pregnet ank ke 2.. Dr ckp xde apa normal tapi sy mintak Dr buat test GBS and mintak ubat.. Sbb keputihan tu membuatkan sy rasa x selesa and gatal… Cara lain sy buat rendam miss V dlm air garam y suam untuk legakan kegatalan

7mo ago

sambil tu blh try amal air barli. sy selalu kalau tgk keputihan mcm byk drpd biasa, sy minum barli. alhamdulillah berkurang. kdg pakai panty xde langsung keputihan . cuba la nnti.

Pengalaman sy. First pregnancy 36 week keputihan mcm ni. Ambil sample keputihan. positive GBS. Kalau kena GBS kena cucuk antibiotic sebelom masuk labour room. Takot effect otak baby ke apa tah. Mcm tu lah.

7mo ago

Terima kasih sis..