Vaccines for Parents

As a vaccine advocate, lagi ko ineencouragVaccinesWorkforAll ang parents ng patients ko na magpabakuna din. Not only are they protected from vaccine preventable diseases, pero nagsisilbi silang magandang role model sa mga anak nila :). Do you get yourselves vaccinated too parents? 🤗 Encouraging all of you to join our growing bakunanay community as well! Be part of Team BakuNanay and learn more about how vaccines can save lives. Link below: https://www.facebook.com/groups/bakunanay #TeamBakuNanay #ProudtobeABakuNanay #AllAboutBakuna #HealthierPhilippines #VaccinesWorkForAll

1 Reply

Opo. Nagpapabakuna din po ako. Nalaman ko po kasing napakaimportante na tayo ding mga magulang magpabakuna.