binggung antara bertahan atau....

usia kandunganku 13m4h sempat berfikir mau digugurkan krn anakku yg pertama msh kecil, disini para bunda ada yg tau resep penggugur kandungan??

4 Balas

Jgn digugurkan.. saya ni menangis kerana keguguran.. puan pulak mahu gugurkan anak.. itu rezeki Allah.

kalo ga ada indikasi medis, alangkah lebih bijak untuk tidak digugurkan, bunda..

5y ago

diperiksakan saja, bunda.. agar terpantau kondisinya..

bun.. jgn .. kenapa berfikir se jahat ituh 😑

5y ago

Awak ank 11 bln br ad bby br,sy ank br nk masuk 6 bln da ad adik dlm perut ...kenapa awak fikir mcm tu...ank pertama biasa la,ibu2 n bapa2 xpandai lg nk planning...slps ank kedua awak akn pandai planning psl ank...pikir positif je...jgn pikir beban...insya'allah, rezeki ank akn melimpah ruah...dan kte x akn terbeban...insya'allah.. Aaminn

Ya Allah jangan bun

5y ago

Ya bun sma²,