Anak susah makan nasi

Umur dia 6 bulan 2 minggu tapi makan nasi sikit sangat... saya buat bubur nasi texture macam mashed potato.. dia makan dalam 1 sudu besar je.. normal ke macam tu.. buah saya letak dalam feeder dia makan juga.. selera betul... nasi je masalah sikit.. ke sebab silap kami berdua intro buah dulu ea

14 Balas

sis try mixkan bubur dgn any protien n sayur, try letak sikit garlic powder buat pembuka selera anak.

2mo ago

Garlic powder yg dijual kat supermarket tu ke puan? Baby boleh makan ea

mama join group happy baby foods malaysia dlm fb byk membantu nnti 💕

2mo ago

Memang ikut group tu.. sebab tu saya bagi makanan lengkap terus..

Sbb dah bg buah dulu spttnya bg bubur dulu kt baby

2mo ago

Kira tak dapat diselamatkan ke ni 😭

can be the factor.