Double line makin kabur

Hello tumpang tanya, saya dh lambat period 11 hri. Last period on 16 Nov 2022. Bila cek upt 22 Dec double line. Saya check tiap hari pada waktu pagi. Tapi tiap hri makin kabur. Ad kah saya preg atau tidak ya ? Mantau ad yang mengalami situasi sperti ini jga. #pleasehelp #ingintahu #advicepls #firstbaby

1 Balas

Dulu sy pernah mcm ni.. Tp false positive,now better Sis pergi klinik pon ok, sbb time scan doktor boleh tgok, don't worry,.

2y ago

Betul.. Kes sy beli clear blue la die tulis not pregnant.. Tu y tahu false positive huhu