Alahan trimester 1

Trimester 1 alahan muntah, pening, tak lalu nak makan. Ada solusi tak? Lapar tapi tak lalu nak makan . Dah makan muntah pula#firstmom #ingintahu #firstbaby #pleasehelp

2 Balas

Saya mula2 makan terus muntah semua. Perut kosong. Lepas tu saya makan sikit2. Makan sesenduk nasi macam tu. Lepas sejam makan lagi. Bila rasa nak muntah berhenti makan.

takda solusi ,nak taknak kena hadap juga, just saya bole suggest elak makan makanan berminyak/pedas utk kurangkan rasa loya. makan sikit tapi byk .

11mo ago

hmm sama laa tapi saya tak cek lagi ., da delay piriot dekat seminggu., kena kencing kotor,lpstu loya tahap nk mengamok🥹 pakai minyk angin lg rasa loya., kalau btl la lekat., yee alhamdulillah., nk tunggu lagi seminggu mcm mana., test urin taknk buat awal2 risau result tk clear.,