How do you treat your sore feet during pregnancy?
Voice your Opinion
Soak in warm water
Apply ointment balm
Apply pain relief cream
Essential oils
Others (Comment below)

3033 responses

112 Replies

normal lng ba na kapag nakahiga ka sa kanang side tapos lilipat ka sa kaliwang side na masakit sa balakang ? im a 7mos preggy po ..

2y ago

and number 2 eat food mango and drink mango juice can yes mdmmy siti hawa Chua gek hua Marie Chua your baby very good ok take good care

nkataas ung paa pag mtutulog na sa gabi..then no pork,no chicken muna bang manas ang paa,..kc sbi bwal dw kumain nun pag nmmanas.

tinataas ko lang un paa ko sa unan pag matutulog yun turo saken which is effective naman.. d ko lamg sure kung ganun din sa iba

4y ago

Same here

I lie down and elevate my feet on a big yoga ball. It’s much needed especially if I walk a lot or sit a lot that day

massage feet plus I always put extra pillow under my feet I can fall asleep in seconds 😂 very comfortable

Walk and wear compression socks. I find elevating my feet cramps even more 🤷🏻‍♀️

itaas mo lang yung paa mo kapag natutulog. proven and tested ko na.

Elevate my legs with pillows. By the next day my sore & swollen feet are gone 😊

32weeks na.hindi pa naman namamaga paa ko. ilang weeks po ba yan dapat mgmaga.hihi

my husband massage my feet,