Ada x yang tumpah darah banyak sangat & darah beku minggu ke 38+

Tolong doakan saya mommy2 semua, saya dah admit dekat kpj dato on sebab banyak sangat bleeding tapi bukaan baru 2cm. Tolong doakan semoga semuanya berjalan dengan lancar. Ni anak no 3, sebelum ni xpernah ada pendarahan, dia terus sakit kontraksi saja. Misi pun heran darah saya banyak sangat. Ada x yg mcm saya? Klu mlm ni xkeluar, doktor akn masuk air bagi cepat bukaan. Sakit x prosedur tu ?#pleasehelp 🥺

Ada x yang tumpah darah banyak sangat & darah beku minggu ke 38+
1 Balas

tu bukan air sis. tu induce drip. nk cptkn proses bsalin. ats org juga. ada yg sakit, ada yg tidak. apa2 pun doa byk2 ya..smoga dipermudahkan segala urusan