9 hari lagi due. 18/5.Tadi ada keluar warna mcm ni&ada mcm leaking sikit air ketuban. Tapi tak sakit

Tolong bantu apa perlu buat . Ini apa ya? #firstmom

9 hari lagi due. 18/5.Tadi ada keluar warna mcm ni&ada mcm leaking sikit air ketuban. Tapi tak sakit
5 Balas

nak pergi hospital. tapi takde rasa sakit apa2. keliru sikit dgn cecair ni . kalau sesiapa tahu tlg explain ya. tq

2mo ago

tq❤️ semoga awak selamat bersalin jugak

biasa nya kalau dah warna hijau MCM ni baby dh berak dlm sis, cepat pergi hospital chcek

2mo ago

Alhamdulillah

better p hsptl Klau rasa dh leaking tu..lagi2 hijau takut bby dh berak plk

kene pergi hospital sis , tu dah tnda nk bersalin

2mo ago

terima kasih ❤️ dah selamat bersalin