Batuk Berkahak

Tolong bagi solusi kalau batuk teruk. Nak minum ubat batuk tentu2 tak boleh, kalau menthol pills apa yg boleh kita ambil? Madu tualang bahaya tak utk ibu mengandung? #firstmom #13weeks

2 Balas

Sama ngan saya 13 minggu. sye checkup bulanan Terbatuk depan nurse n nurse dengar batuk berkahak terus die refer doktor. doktor bagi ubat antibiotik je, ubat batuk xsesuai lagi die cakap Sbb kandungan Masih awal

pergi jumpa doktor untuk diagnosis batuk jenis apa. nanti dia akan bagi ubat yg bersesuaian. kalau tak jumpa farmasi minta ubat yg sesuai utk mengandung