Janin dah tiada heartbeat. Tlg share cara untuk mudahkan proses gugur.

Tlg share cara untuk mudahkan proses gugur. Makanan apa yg mudah kan janin turun. Sebab dah seminggu janin masih dlm perut. Kita tak nak cuci. Sakittt.. Plss..

5 Balas

lebih baik pergi cuci dekat hospital sis lebih diyakini walaupun sakit.. supaya next pregnancy inshAllah baik² saja..semoga dipermudahkan urusan #gugur2dayago 🥲

gugur natural pun sakit...mcm bersalin. sy 3 hari berguling kt bilik dgn bleeding non stop. jd takut tgk darah kt lantai bilik air

kalau gugur sendiri pun sakit sis peh saya dah rasa dah , semoga dipermudahkan urusan ❤️

Awak gugur janin ada dlm Perut lagi sakit and bedarah tak? Ke tkde drh

kandungan brp Bulan sis..