Rambut gugur

Hi, any tips untuk kurangkan rambut gugur selepas bersalin? Sy dah try brand mama choice tapi sama je.. #SeriusTanya

1 Balas

Actually rambut gugur lpas bersalin mmg x dpt elak.. ada org teruk gugur ada juga yg sikit, ada yg skjp je rmbut gugur tp ada yg lama2..but for sure pelan2 bdan akn adjust balik hormone spya rambut x gugur.. sis blh focus utk cptkn proses tumbuh rmbut, klu sy suka guna minyak kelapa pure..mmg berkesan tp ni kkk sy yg rajin buat mmg lma nk dptkn oil tu tp worth it.. klu beli dkt luar kna tgk btl2 kdg tipu je nti smakin teruk pula