Salam.. nak tnya pantang czer berapa hri? Harini saya termakan smbal(cuka) satu sudu kecik..

Tiba2 keluar lendir merah sikit je,xbnyk..bhya ke? Hrini hari ke 50.. ##ingintahu #firstmom #seriusnanya #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

lendir/discharge yg masih dalam tempoh nifas perkara yg normal. takde kena mengena dengan makanan. makanan masuk perut dan diproses terus ke usus. lendir dari rahim, jauh dari perut dan usus

ini mak saya kata , nak cuba makan boleh tapi bila makan sesuatu and keluar darah maksudnya tak boleh