Cara terbaik sendawakan baby

Tiap kali lepas bg baby minum susu, lepas tu tepuk2 manja belakang baby, boleh kira berapa kali baby sendawa.. Lain2 x sendawa. Mama2 Ada petua tak? #firstmum #nakbagibabysendawa

1 Balas

1mo ago

Terima kasih atas perkongsian.. Saya cuba buat tips awak ya. Tp yg jelas nya saya x bg masa kat baby. Lepas minum terus tepuk2.