EDD 11.05.202

Tiada sign untuk bersalin lagi. Macam2 exercise dah buat tapi baby masih selesa duduk dalam perut ni. 🫠🫠. Hari2 pujuk suruh keluar, dengan perut sentiasa mengeras dengan false contraction lagi. Adoi anak oiy. Orang cakap kalau anak first memang bukaan tu lambat. Betul ke?

2 Balas

Saya due 12/5 , pun takda tanda² bersalin lagi. Follow up KK semalam doc dah bg tarikh baru utk extend & serah diri 😅

1y ago

oh sama lah. dah dapat date serah diri 17/05 ni. semoga semua mummy2 dimudahkan urusan

Sama saya 10/5. Masih belum. Sabtu ini akan induce

1y ago

semoga dimudahkan urusan awak