Bleeding 13w5d

Terkejut tengok panty liner penuh darah bila nak g kencing. Memang tak rasa sakit ke apa pun. Tapi the day before ada rasa cramp biasa tu. Terus pergi clinic Alhamdulillah baby active je dalam perut and pintu rahim tutup. Doc kata saya banyak keputihan. Maybe salah satupunca jugak bleeding sebab keputihan banyak dia trigger bagi laluan terbukak. And maybe sebab saya letih travel balik kg tak cukup tidur. Doc suruh bedrest. Ada tak ibu ibu sama macam saya? Alih alih bleeding. Kandungan okay ke nanti? Risaunya sayaaaa 😭#firstbaby

1 Balas

bleeding byk boleh jadi miscarriage threated. so byk kan bedrest dulu. sampai bleeding stop. bgun utk ke toilet je. jgn bersama.