Niari 9 dpo positive

Tergerak hati nk check.. alhamdullilah pregnant 🥰🤲 .Saya jenis kerja angkat berat . Bru mnggu lpas angkat berat² terasa kram kat perut . Skrg pun ada rasa kram kat perut, normal ke ?? Klau ni di kira 2 mnggu kn ?? #firstmom #ingintahu #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

Niari 9 dpo positive
1 Balas

alhamdulillah tahniah awak. jaga diri baik baik. elakkan angkat barang berat, banyakkan berehat 💕

1y ago

terima kasih awak . insha'Allah saya akan jaga diri dngn baik 😭❤️