Pendarahan/Bleeding 13 minggu

Tengah tidur tetiba terjaga sebab spender basah dan panas, ingatkan terkencing sekali cek darah macam period. Masatu jam 5:15 pagi tadi. Dah pergi PAC IIUM, doc scan baby ada hearbeat n siap bergerak gerak baby. Alhamdulillah..tapi doc jumpa 2 butir kecik kat dinding rahim dah dikeluarkan, skrg tinggal 1 je panjang. Kata doktor benda tu polip, itu yg menyebabkan pendarahan. Tapi still risau, berdarah macam period.😭 Ada sesiapa pengalaman macam saya ni? #seriusnanya #pleasehelp #ingintahu #firstbaby #bleeding #13_weeks

2 Balas

byk kan berehat, jgn buat apa2 kerja buat msa ni. kalau doktor suruh admit wad. sis duduk je dlu wad. snang doktor boleh pantau. mcm sy, ada jugak keluar lendir coklat, kdang ada mcm darah. tp doc pesan, bykkan berehat dkt rumah. jgn buat byk kerja.

sy baru alami usia baru 13minggu 4hari.. 2minggu darah turun mcm period.. akhirnya 21/11/22 pendarahan teruk n keguguran.. semoga sis xda apa2 masalah.. take care sis..

2y ago

terima kasih