Katil king or queen?

Tengah pregnant anak ke dua. Planning nak beli katil. Suggest me please. Queen or king? Area klang kat mana murah? Bajet dalam 700 katil + tilam boleh dapat x?#seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

anak first still tidur sekali atau asing?, tapi bagi saya better king la, besar sikit. n saya beli tilam kt shopee, harga almost rm400 gak la, tapi tolak2x campur sekali dgn protection rm350++ cmtuh, shipping free. n saya tak pakai katil sbb takut anak jatuh. tilam pun 10inci .

7mo ago