7 weeks ...

Tengah alahan perut asyik masuk angin makan muntah try makan maggi baru rasa kenyang boleh telan tpi takpe ke ? Risau pulakk tpi benda lain tbleh nk telan #pleasehelp

5 Balas

saya juga mcm sis. alahan teruk. smua makanan tak bole msuk. asal masuk mmg muntah balik. mee,nasi sma tkbleh telan. . perut kerap rsa kembung sbb minum ai suam byk sgt🥺

sy pun 7w jg, air mineral seteguk pun paksa je Nak telan. deria rasa mcm hr2 demam tak lalu Nak mkn. tpaksa minum air flavour/sup/buah sj.

saya pun makan maggi time 4 weeks - 8 weeks . takde apa pun . tapi jangan makan setiap hari . yg penting folic acid jngn skip

Wah kita sama weeks lah tapi sy x ada apa apa alahan langsung pun. Risau la pulak. Harap normal lah.

Sama.. sy pon bnyk mkn maggi sbb yg lain tk boleh terima