SCAN date extra 1week

TD Sy scan baby dekat klinik swasta .. ikut kiraan saya baru 5w3d tapi TD scan doctor kata 6w4d .. alhamdulillah kantung dalam Rahim .. kantung elok cuma x nampak baby lagi .. doctor ckp kemungkinan urine xde msa scan n normal .. baby akan nampak pada usia 8week keatas .. cuma nak tahu even pregnant ke 4 cuma nak kepastian .. esok nak kena g klinik amek appointment atau tugu next week ea.. nak ikut kiraan scan atau kiraan kita hari pertama period.. confius sgt .. tq yg sudi bantu saya #bantusaya #confius

3 Balas

kk kt tempat saya..dierg ikut kiraan dlm scan..tp biasa dierg akan tanya jugak tarikh period.. lagi 1..boleh je nk g amek appointment..selalu dierg akan suruh amek tarikh buka buku pink masa usia kandungan dah masuk 8w-12w.. *kk bt9*

klau swasta biasenya dh bole buka , tp klau kk 10w - 12w br bole buka..

9mo ago

ye, kk mmg tggu baby besar skit br buka buku..

awak period regular atau irregular?