Tarikh last period haritu 17/5

Tarikh last period 17/5 jadi sekarang dah 13 weeks 2 day usia kandungan saya, cek klinik 2 hari lepas usia kandungan saya 14week+ sebab baby besar, and saya kena repeat scan lagi untuk kali ke 3 after 2 weeks. Btw saya irregular period. Saya risauu dan overthinking 😌 normal ke ya kalau camtu?#pleasehelp #ingintahu #firstbaby #bantusharing

2 Balas

Normal saya pun mcm tu , scan dekat klinik swasta dah 11w pdhal masa tu baru awal 10w, dr cakap baby besar😅 tapi bila p kk, nurse ikut kiraan period 10w

normal je. Sy pun mcm awk