Tarikh jangkaan yang doktor bagi tak sama dengan dalam app ni

Tarikh jangkaan yg doktor bagi xsama dngn app ni knpa ye? App ni kira dari kitaran haid.. Doktor pulak xtnya psal kitaran haid dia cuma tngok dlm utrasound je..

1 Balas

Kiraan doktor ikut saiz baby. Kalau baby tu besar so tarikh akan tukar jd awl sikit. Kalau baby kecil tarikh akan jd makin lmbat. Anggaran je tu jgn risau. Asalkan tak jauh beza 2 minggu.

1y ago

Tak bgtau pn.