Keluar lendir coklat time 39 weeks tu normal ke? Doc check saya dah 1cm.

Tapi saya belum rasa contraction yang kuat lagi. #ingintahu #firstmom #pleasehelp #firstbaby

1 Balas

Normal.. Just beware.. Masa dlu pun sy mcm tu..xtahu..kjap2 g kli ik sbb rsau.. Nurse bg tahu..skit yg mcm smpi kna pegag dinding nak jln tu..bru dtg.. Sbb 1st bby tanda2 coklat tu awl2.. Tnda bukan dah ade..cuma xyah g awl2...Sebab klu x..asik Kena seluk je nanti..muscle kt belum lembut..Dan belum ready nak loose utk push bby..(nurse bgtahu)

1y ago

Amin.. Insyallah..