Hi nak minta kongsikan pengalaman saya scan tapi bila tanya doc twin atau seorang

Tapi doc cakap takpasti kot ada mommy2 ada pengalaman begini mohon share #firstbaby #pleasehelp

Hi nak minta kongsikan pengalaman saya scan tapi bila tanya doc twin atau seorang
1 Balas

scan brp minggu ni? nmpk single as per ukuran. kenapa tanya twin or tak? sy curious.

7mo ago

ya. klu kecil dia blh kecut sendiri, klu bsr itu yg sedikit sebanyak menganggu. so just fingers crossed sahaja, doa yg baik2 utk kandungan kita