gamit sa panganganak

Tanong lang po, anu ano po ba dadalhin or bibilhin na mga gamit namin ni baby sa panganganak di ko pa po kasi alam ee FTM po. Thank you.

2 Replies

BABY: Clothes (Bonnet, Mittens, Booties, Short/Long sleeves, Short/Long pants) Lampin Receiving Blanket Blanket Diapers Wipes 70% Isopropyl Alcohol/Betadine (para sa pusod) Bath Essentials (Soap/Shampoo) Mother: Clothes (Buttoned/Loose shirts, Pants, Socks, Underwears) Bonnet Blanket Hygiene Kit (Toothpaste, Toothbrush, Soap, Shampoo) Maternity Pads/Pants Binder/Girdle Others: Important Documents (Philhealth, SSS, etc.) Valid ID's Money Water Snacks Tissue

Here. Sana makatulong.