Wahai ibu2.. Ada tak tips hamil bagi haid xda teratur.. Ada tak apa2 produk yg berkesan

Tambahan lagi berbadan besar.. Tolong ya ibu2 kmi xsabar ada anak.. Dan sy takut xdpt kurnia kn cahaya mata utk suami.. Sbb suami sgt suka budak2.

11 Balas

sya pn haid tak teratur 😅 .. kdg tu 2 bulan x period .. kdg selang sebulan xperiod .. tp bila dah period tu, habis je darah dah kering, suci smua terus minta utk bersama dgn suami .. tu msa first baby .. utk second baby, almost setahun xperiod wlupn xambil pil perancang keluarga .. sbb plan nak rancang sndiri n tau period xteratur so slamber je .. msa period tu dah suci then bersma suami, auto mengandung yg kedua 😅 wlupn mmg plan nak anak dekat² tp mcm xsangka rezeki Allah bagi .. nk kata ambil suplemen takde sgt .. mkn pn mkn mcm biasa .. xde pantang tp msa second pregnancy, mmg ada ambil folid acid konon² utk diri sndiri last² xsangka sangkut .. tp sis bleh try Ladies coffee Nufiya, sedap n in shaa Allah slh satu ikhtiar utk pregnant jugak .. bleh rawat snggugut .. then kurangkan stress 😬 kna cari mood happy² .. smoga back to normal dpt regular period stiap bulan .. sya doakan smoga sis DPT zuriat utk suami 🥰

sy x menjual taw, sy hanya pengguna saja...dulu sy period x teratur gak plus segugut teruk, tp sy duk tgk byk testimoni dekat ig, n Dr sakit puan yg suggestkan ,, minuman wpro dari MWC, sy pon cuba la...memang ade bace mostly habis je botol ke 3 , ke 4, berjaya hamil. sy pon try la wpro ni...masuk botol ke 3, tu pon x sempat habis lg botol ke 3, alhamdulillah hamil. Minuman wpro tu actually dia cuci rahim kita sis, mase botol first n kedua tu sy minum, memang keluar darah period berketul2, lepastu x segugut dah, n period pon regular , tup tup hamil. sis blh cuba ikhtiar, mana taw menjadi jugak ..inshaAllah

hye sis .. sy lepas kawen period jadi tak teratur .. ttc nak dekat 4 tahun juga.. Alhamdulillah Allah berikan rezeki tahun ni sy mengandung.. spnjang ttc sy selalu minta org doa kan semoga sy dapat rezeki anak.. kawan2 atau saudara mara p umrah msti sy minta doa kan juga.. selain tu sy amal kan juga teh buat zuriat... dan stu jgan stress2 tau .. 😊😊 Sy doa kan sis pun di kurniakan zuriat ..

jgn stress2. kena tau wktu subur, period cycle bpe panjang. boleh guna opk. tukar lifestyle. eat clean healthy, pg riadah. x semestinya kena pi jogging kt taman, buat light workout dkt dlm rumah pon boleh.

sy turun berat badan sis atas nasihat dokter trun lbh 15kg dlm masa 3 bulan sbb nk. buat iui kali ke 3.tup2 lekat sendiri Allahamdulillah moga ada rezki sis lak

Sy dulu setahun kahwin period asyik delay tk ontime pastu sy makan kurma dhuha bonda rozita period sy ontime 2bulan . Bulan ketiga dh ada baby .

Sy mkn folic acid sepanjang TTC,,ada juga minuman yg sy amalkan utk TTC ank ke4 ni,,

msalah sis sama dgn saya. saya diet suku suku sepsruh stop fastfood gula putih susu.

boleh try beli opk sis .. test kat situ je

tq semua ibu2 harap2 dpt membantu..