Ada tak ubat selesema untuk ibu mngandung ? 🤧

Takut nk mkn ubat sbb takut tkesan dkt bby #SeriusTanya #ingintahu

2 Balas

saya pergi KK yang sama saya checkup waktu saya selsema batuk, batuk. batuk doc bagi ubat Bromhexine syrup, tapi ubat selsema kena beli di farmasi sebab KK punya taksesuai untuk pregnant. Doc suruh beli Loratadine 10mg selamat untuk pregnant. pergi je KK if tak sihat. inform kita pregnant nanti dorang akan tolong 👍🏻 semoga dipermudahkan 🤲🏻

Mestilah ada. Kena pergi klinik