Kenapa yea keluar mcm nie gugur ke? Sebab sya dh bleeding 4minggu normal tak.? Nak ke hospital tapi

Takut kena buang rahim plak sebab bleeding dah lama tak berhenti#bantujawab #SeriusTanya

Kenapa yea keluar mcm nie gugur ke?
Sebab sya dh bleeding 4minggu normal tak.? Nak ke hospital tapi
2 Balas

xde la smpai kena buang rahim. jauh sgt pkirnya pun. paling tidak pun dia cuci saja. pergi la LR terus nti dktr scan

1mo ago

Dah check tk ada apa “ cuma drg nak check darah hormon mcm mna