Da masuk 34w tibe2 je mual dengan zincofer..

Takpe ke kalau sy skip je? Apa kesannya? Sy dah 3 minggu skip. Sy amalkan kurma n susu pagi2. Hb sblum 12.6, hb sekarang 13.2.. makin naik hb sy#advicemommies #ingintahu

2 Balas

sama sis. saya 34w 5d, skarang kdg ii sy buat ii skip makan maltofer 😂 nk anak 4 5 orang sy takde masalah tapi kalau bab makan ubat tambah darah ni yaAllah tak tahu nak cakap. kalau boleh taknak makan 😩😩

banyak multivitamins dalam tu baby perlukan. taknak zincofer tukar obimin atau maltofer