Maaf soalan sensitif

Takpe ke kalau husband hisap payudara ketika hamil..dlm 12 weeks keatas

4 Balas

stimulasi pada payudara boleh rembeskan hormon yg mnyebabkan berlaku contraction pada rahim. kalau dah rasa cramp2 tu better tunggu 37 minggu ke atas untuk rangsangan pada payudara.

9mo ago

Best answer..👍🏼 walaupon bru 12 weeks..boleh berlaku jgk ya?

nie mesti laki ni yang tanya soalan.. ada sangkut apa mende tu dgn pregnant? 😪

9mo ago

Haha xde la sis..cuma risau sbb ada baca cecair kuar dia p picit..contraction trus dtg..sy cuma cri option utk elak bersama..sbb perut masih xselesa dan kandungan pon bru 12 weeks..1st born..byk xtau 🤭

lelaki menyamar jadi perempuan ke ni?😆

9mo ago

Haha xde la sis..cuma risau sbb ada baca cecair kuar dia p picit..contraction trus dtg..sy bru 12week..nk bersama pon tkt lagi sbb perut xselesa lagi..so cri option lain la 🤭

takpe