TAK BOLEH MELANGKAH ATAU BERJALAN

Tak thu mcm mana nak describe lain sgt pregnant kali ni Dlu 9 bulan gagah naik tgkat 2 guna tgge skrg ni .. Berjln dlm mall tiba ja kaki jd berat baru nak melangkah terasa sakit kat bhg perut dan pinggang mcm ko nak terberanak Sape ada sakit mcm ni Nak bangun atau lama duduk pun bila bgun nak pijak ya allah Sakitnya rse nak nangis 🥲

2 Balas

Saya sakit kat kelengkang, nak naik tangga memang seksa, masa tidur nak bangun memang sakit, lagi lagi Pusing. Bukan kelengkang je, bahangin vagina pun sakit.

2y ago

Sakit sangat kan. Dah taktahu nak buat apa, sabar jela. Orang kata tu sebab baby dh nk cari laluan dia .

normal lah puan , saya pun sama .. sakit baring lama duduk lama semuanya sakit jalan terlampau banyak pun sakit pinggang rasa ..