Ajar anak 2 bulan posisi breastfeeding lain

Tak terlambat lagi kan klau saya nak ajar anak saya yg dh nak masuk 2 bulan utk bf dgn posisi cradle hold? Selama ni saya bagi secara baring mengiring. Susah jgk la sebab kena baring je stiap kali nak bf. Saya bagi gini sebab baby susah nak latch lagi2 bila pegang dlam posisi cradle hold.. #firstmom

Ajar anak 2 bulan posisi breastfeeding lain
1 Balas

tak ada mslh.. blh je.. nt dia dh setahun keatas mcm² style dia hisap.. lantak pi lh.. janji dia senyap..😅