Excited!!🥰

Tak sabar nak jumpa baby kan mommy2 semua?🥰 due saya 19/9 . Ada yg due sama saya tak? #f1rstimemom

20 Balas

Saya pon due 19/9 😍 walaupon anak kedua tetap excited macam anak first. Ibu dah taksabar nk jumpa tapi baby syok lagi dlm perut ni 😂

17/9 hadir🤣 baby masih berjoget kt dlm.. taknak lepaskan mama dia agaknyaa🤭🤭 nk jln pun dh sakit sngt kt bwh ni

saya 20/9... kalau bby xnk keluar kena serah diri 19/9.. sbb gdm on diet xboleh lebih 40week😅

8mo ago

sama date mcm sy n gdm on diet jugak🥺

saya due 23/9 ni.. tp baby dah selamat bersalin 29/8 haritu lagi.. skrg baby dah hari ke-12..alhamdulillah

8mo ago

jauh nye due dgn waktu brsalin sis

hi mommy .. due saya 18/09 tapi belum ada tanda tanda nak bersalin .. first mom hadir 😍

8mo ago

me too 18/9 blm ada tanda2, perut dah berat,, now hari2 tengah gigih berjalan n naik tangga

beza sehari je dgn saya 18.09.hehehehehhe tengah tunggu hari je ni.

8mo ago

kita sama date.. semoga semuanya sihat

Saya due 21/9. Belum ada tanda apa2 lagi ☹️ ghisauuu

Saya hujung bulan ni. Nervous ada, takut pun ada. 😂

Due 19/9 😁, anak ketiga , xda tanda lg haha

Sy 18.9... belum ada tanda.. first mommy jugak