Harini genap 38w.. Due 22/06

Tak sabar nak jumpa baby... Dhaa ada yg bsalin ka? 😍 anak first keluar air mungkin air ketuban.. Seminggu lepastu pergi hospital hbis zohor sbb air tu masi keluar . Tapi xda rasa sakit apa2. Bila nurse cek bukaan baru 1cm tapi bila jam7 mlm baru start sakit perut... Jam7:30 bila nurse cek bukaan dha 8cm.. Jam8:20pm keluar laa baby sy... Tapi yg kdua ni xtau lagi mcm mna.. Harap2 ada laa tanda2 mcm anak first tu.. Sbb takut bila sakit perut terus terberanak 😂😂😂😌#seriusnanya

2 Balas

masa anak first tu sis bsalin brpa week? dgr mcm mudahnyaaa..😘

11mo ago

Alhamdulillah... Allah bagi mudah... mudah sngt2.. 39w mcm tu

semoga dipermudah urusan

11mo ago

Aamiin.. terima kasih 🤗