Letih ,mual, mengantuk

Tak dapat nak makan apa apa. Nak makan pun dipaksakan. Saya baru 6 weeks.. pergi Kk cek scan je.. pendaftaran pun delay ke 3/1 scan kedua 8/1. Ada ke mcm sya? Dh seminggu lebih dh rasa letih.. nak tido je keje. Bangun pun susah.. habis minum air putih terus mual.. kalau air ribena okay tak mual.. mual je tak smpai muntah.. #firstmom #ingintahu

4 Balas

sama la kita😅 sy 6w.. buka buku 3/1.. tapi smua buat hari tu jgk..mnum air gula,ambk darah,scan.. Sb ada sejarah gdm🥴 sy pun mual² jgk..tp xmuntah.. sis mnum air Sunquick yg label hijau tu..jgn campur gula..

sama kita. delay. minum air gula 3/1, pendaftaran n scan 8/1. Risauu juga 3/1 nnti if still mual muntah camne laaa nak telan air gula. sy kadang sampai minum air je pun muntah balik air.

Saya tengah mengalami 6week. Smua benda di tolak. Pergi kerja kepala pusing2 perut pun laparrr. Saya belum buka buku pink. Pergi klinik pun belum

5mo ago

Okei. Tunggu 10minggu buka buku pink lo

betul sis, nak pi keje pun malas rasa nak baring je